Zweefvliegen vanaf Gilze Rijen, Noord-Brabant

Rondvlucht Brabant

Heb je Noord-Brabant altijd al eens als een vogel willen bekijken? Wil je weten hoe Nederland/Noord-Brabant er van boven uitziet? Dan ben je bij ons, GLC Illustrious, aan het goede adres. Bij ons kun je een rondvlucht boeken om Brabant van boven te bekijken.

Vliegen met een Zweefvliegtuig

(of liever in motorvliegtuig?)

Bij heel mooi weer, kun je kijken van Rotterdam tot Den Bosch of Utrecht. Een vlucht duurt 10-15 minuten bij ‘Nederlands weer’. Als het thermisch is, zijn er vluchten te maken die uren kunnen duren. Uiteraard is dit afhankelijk van de dag. GLC Illustrious is actief op Vliegbasis Gilze-Rijen. Met een zweefvliegtuig ga je de lucht in. Je vliegt daarbij met een ervaren piloot en een motorvliegtuig sleept je de lucht in. Het enige dat je hoeft te doen is rondkijken, genieten en prachtige foto’s maken. Achteraf kun je vrienden en familie vertellen over jouw ervaring tijdens een hapje en een drankje in ons clubhuis.

Ben je al enthousiast geworden? Vul dan meteen het aanmeldformulier in! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Welk zweefvliegtuig?

We vliegen met een opleidingstweezitter, de ASK-21. Een beproefd ontwerp. Het vliegtuig is gemaakt van Kunststof Glasvezels. Erg sterk en veilig. Het mag krachten van +6 tot -4 G verdragen.
Je zit in een zweefvliegtuig achter elkaar. En de besturing is dubbel uitgerust. Zodat zowel de passagier als de piloot het vliegtuig gelijktijdig kunnen besturen.

Vliegen met een Motorvliegtuig

De vlucht duur en vlieggebied is natuurlijk veel ruimer met een motorvliegtuig. Kijk op onderstaand kaartje waar je heen kan vliegen in relatie tot de vluchtduur.

Je kunt dan bijna alle locaties van Noor-Brabant bezoeken. Behalve de locaties waar het luchtruim voor ons niet toegankelijk is. Maar we kunnen vliegen van Bergen op Zoom tot Helmond en van Oss tot Zevenbergen. Maar we kunnen natuurlijk ook een van de andere provincies van Nederland of België aandoen.

Welk motorvliegtuig?

Veel rondvluchten worden gemaakt met een Cessna 172. Wij kiezen echter voor een stiller en zuiniger twee-zits toestel de Diamond HK36TTC Super Dimona met 115 PK. Hiermee veroorzaken we minder tot geen geluidsoverlast voor de omgeving. Zeker niet als je het vergelijkt met de Chinooks, Apaches en Cougar helikopters die op Gilze Rijen zijn gestationeerd. Maar naast een stil vliegtuig is het een heel zuinig toestel. Waardoor we het motor vliegen extra voordelig kunnen aanbieden!

En als kers op de taart heeft dit toestel een prachtig uitzicht! Zodat er volop mooie foto’s en video’s kunnen worden gemaakt!

Wil je met ons motorvliegtuig vliegen meld je dan via deze pagina aan.

Vliegen vanaf Een centraal gelegen locatie vlak langs de A58

Vliegbasis Gilze- Rijen ligt in Midden- Brabant, heel centraal dus. en goed bereikbaar vlak langs de A58, afslag (Gilze-Rijen, Tilburg-Oost).
Vanaf hier kunt je, bij mooi weer, heel ver kijken. De vliegbasis is dan ook goed te bereiken vanuit verschillende grote steden. Denk aan Tilburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Roosendaal.

Hoe kun je een rondvlucht boeken?

Je kunt jouw vlucht boeken door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken over de datum en tijd. We zijn actief in de weekenden en van april tot september ook op doordeweekse avonden van woensdag tot en met vrijdag. (Buiten het seizoen zijn incidenteel mogelijkheden. Vraag hiernaar!) Uiteraard is een vliegdag/vliegavond afhankelijk van het weer. Dat hebben we helaas niet in de hand. We informeren je uiteraard op tijd of een dag wel of niet doorgaat. Een rondvlucht boek je bij ons al voor maar € 60,-. Dat is zeer voordelig!

Enthousiast geworden om een rondvlucht boven Brabant te maken? Boek dan nu meteen en vul het aanmeldformulier hieronder in! (Voor een vlucht per motorvliegtuig kan dat hier) Zien we je snel op vliegbasis Gilze-Rijen bij GLC Illustrious? Tot dan!

Aanmelden voor een rondvlucht


    Verder Bericht

    Vorige Bericht

    Sitemap

    © 2024 GLC Illustrious