Zweefvliegen vanaf Gilze Rijen, Noord-Brabant

Introductie ochtend

Wil jij eens komen kijken of zweefvliegen een hobby is die bij je past, dan kun je een ochtend meelopen. Je krijgt dan meer informatie over wat je ervoor moet doen of laten om je vliegbrevet te halen.

Ook proef je de sfeer die er binnen de vereniging is en hoe wij met elkaar omgaan. Als je uiteindelijk de hele dag blijft hangen en na het vliegen ook weer mee terug gaat naar het clubhuis, weet je pas echt wat een vliegdag inhoudt.

Overigens ben je altijd welkom op ons clubhuis, hiervoor hoef je je niet eens aan te melden. Echter zijn we er niet altijd, meestal vertoeven we op het vliegveld. Maar wil je op de bonnefooi langskomen dan kun je dat het beste doen op de volgende momenten:

 • Woensdag avond vanaf 20:00, woensdag is de vaste klus avond.
 • Donderdag ochtend rond 10:00, er is dan vaak een clubje van onze gewaardeerde leden en oud leden aanwezig.
 • Vrijdag om 15:30 begint vaak het donateursvliegen. Afhankelijk van aantal te vliegen donateurs zijn de leden die dit verzorgen zo rond zonsondergang weer in het clubhuis te vinden.

Inschrijven voor een meeloop ochtend?

Dat doe je hieronder. De gegevens die we van je vragen zijn nodig voor de toelating op militair terrein. Met een beetje geluk maak je die ochtend vrijblijvend een proef start met instructeur!


  Verder Bericht

  Vorige Bericht

  Sitemap

  © 2022 GLC Illustrious