Zweefvliegen vanaf Gilze Rijen, Noord-Brabant

Groepen

Wilt u met een groep (bedrijfsuitje, sportvereniging, vriendengroep) kennismaken met onze zweefvliegsport, dan kan dat op speciaal georganiseerde vliegavonden. Een vliegavond begint tussen 16.00-17.00 uur en we vliegen tot iets voor zonsondergang door. In juni/juli kunnen wij grotere groepen tot 35 personen laten vliegen, maar in mei of september kunnen er maximaal 20 vluchten worden gemaakt op een avond. Deze avonden moeten ruim van tevoren gereserveerd worden en vinden plaats uitsluitend onder leiding van leden van onze vereniging. Toegang tot de vliegbasis wordt door ons met de luchtmacht geregeld. De gegevens van de deelnemers dienen minimaal 10 dagen vooraf bij ons bekend te zijn.

Hapje en drankje

Voor groepen bestaat de mogelijkheid om na het vliegen een barbecue bij of in ons gezellige clubhuis te gebruiken. De barbecue is uitgebreid, met salades, stokbrood, sauzen, verschillende soorten vlees, alles verzorgd door een eersteklas keurslager. De prijzen hiervoor beginnen bij €17,00 p.p. We hebben ruimte voor circa 50 gasten. Drankjes kun je zelf in contant per persoon of op een verzamel rekening.

Wel of niet doorgaan van de avond

Het weer of activiteiten op de vliegbasis bepalen of wij wel of niet kunnen vliegen. Een belangrijke rol is hierbij weggelegd voor de organisator/contactpersoon. Deze verneemt op tijd met wie hij of zij moet overleggen over het wel of niet door gaan van het vliegen etc. Hij zal ongeveer twee weken voor de vliegdag contact met u opnemen voor de laatste afspraken. Voor de BBQ is het belangrijk om uiterlijk een dag van tevoren te weten of de avond doorgaat. Bij twijfel kunnen we besluiten de avond door te laten gaan en misschien alleen maar te BBQ-en. Als het toch vliegbaar is gaan we zeker vliegen.

Kosten

Voor een donatie van minimaal €60 aan onze vereniging kan je een keer meevliegen. Dit bedrag moet voor de vlucht contant of gepind worden. Meer informatie over de kosten en hoe de avond eruit ziet vind je bij “Meevliegen“.
LET OP! Alle avonden van 2023 zijn vol. U kunt zicht wel alvast inschrijven voor 2024.

Meer informatie of vragen?

Vul hieronder het formulier in met de gegevens van een contact persoon samen met een inschatting van het aantal personen dat wil meevliegen en het totaal aantal bezoekers. Daarnaast de gewenste datum waarop jullie zouden willen vliegen en we nemen zo spoedig mogelijk contact op over de mogelijkheden!


    Verder Bericht

    Vorige Bericht

    Sitemap

    © 2024 GLC Illustrious