Zweefvliegen vanaf Gilze Rijen, Noord-Brabant

Zweefvliegen in de omgeving van Oosterhout

Bij ons kun je goedkoop meevliegen in de buurt van Oosterhout vanaf de allermooiste zweefvlieglocatie van Nederland, namelijk vliegveld Gilze Rijen. Vliegen zoals een vogel dat doet, zonder motor, zwevend door de lucht. Dat is zweefvliegen. Stilte en één zijn met de natuur. Maar ook aan adrenaline hoeft het niet te ontbreken. Samen met een ervaren gebrevetteerde vlieger maak je een vlucht van ca. 15 minuten.

De beste locatie voor zweefvliegen in de buurt van Oosterhout

Zweefvliegne in de buurt van Oosterhout (NB)
Vliegveld Gilze Rijen vanaf de Belgische grens op 1000 meter.

Vliegbasis Gilze-Rijen is een van de beste thermische gebieden van Nederland. Wij zijn het hele jaar door in het weekend actief en van april tot september ook op doordeweekse avonden. Door de unieke locatie van het vliegveld zijn er in de directe omgeving vanuit de lucht veel markante plaatsen makkelijk herkenbaar. Denk bijvoorbeeld de Loonse- en Drunense Duinen, Breda, Oosterhout en Tilburg en de Efteling. Afhankelijk van het weer is vaak ook de Antwerpse- en Rotterdamse haven te zien! Prachtige vergezichten over het Brabantse landschap vanuit vogelvlucht!

Speciale (zweef)vliegervaring

Zweefvliegen is een heel bijzondere ervaring. Een zweefvliegtuig heeft geen motor, dus je kunt volop genieten van de stilte, de rust en het uitzicht. Onze toestellen zijn moderne kunststof tweezitters. Een zweefvliegtuig vliegt op warme lucht die ontstaat als de zon de aarde verwarmt. Deze warme lucht (thermiek) stijgt op en dit zorgt ervoor dat een zweefvliegtuig nog verder kan stijgen en zo honderden kilometers kan afleggen zonder te hoeven landen. Is het niet thermisch dan maken we een rustige glijvlucht en zijn we na ca. 15 minuten weer terug op het vliegveld.

Meer weten?

Natuurlijk ben je enthousiast geworden en wil je deze ervaring zelf graag meemaken. Bij GLC Illustrious bieden we je de mogelijkheid om het zweefvliegen zelf mee te maken. Hieronder de mogelijkheden!

Hieronder een dagje zweefvliegen in sneltreinvaart vanaf vliegbasis Gilze Rijen.

Boek nu!

De opgegeven datum is puur om een voorkeur aan te geven, we kunnen niet garanderen dat een vlucht op deze datum kan plaats vinden. Na aanmelding koppelen we de mogelijke data z.s.m. terug. Een vlucht kost €50.


    Ook de plaatsen in de buurt van Oosterhout kunnen gebruik maken van de genoemde mogelijkheden zoals Den Hout, Dorst en Oosteind en de buurtschappen Baarschot, Eind van Den Hout, Groenendijk, Heikant, Heistraat, Hespelaar, ‘t Hoekske, Hoge Dijk / Groenstraat, Klein Oosterhout, Meerberg, Seters, Steenoven, Ter Aalst, Ter Horst en Vrachelen

    Verder Bericht

    Vorige Bericht

    Sitemap

    © 2024 GLC Illustrious