Zweefvliegen vanaf Gilze Rijen, Noord-Brabant

Gilzer Eendaagse

Het moment waar we allemaal op hebben gewacht is eindelijk aangebroken! Na een langdurige afwezigheid maakt GLC Illustrious een comeback op het nationale podium van zweefvliegwedstrijden. En wij, als vereniging, zijn verheugd om de Gilzer Eendaagse te organiseren, een adembenemend evenement dat zowel de standaard- als clubklasse zal omvatten.

Stel je voor: zweefvliegers die de lucht doorklieven met een enerverende mix van snelheid en behendigheid, terwijl ze proberen de vooraf bepaalde afstand met de hoogst mogelijke gemiddelde snelheid te overbruggen. De uitdaging is intens, de competitie is hevig, en het spektakel is ongeëvenaard. De afstand verschilt per klasse en wordt bovendien beïnvloed door de verschillende weersomstandigheden.

Markeer 20 april 2024 in je agenda, want dat is de dag waarop de Gilzer Eendaagse het startschot geeft voor het wedstrijdseizoen. Als kers op de taart wacht er een prachtige prijs op de glorieuze winnaar, gevolgd door een gezellige barbecue aan het einde van de wedstrijddag. Mis deze kans niet om getuige te zijn van luchtvaartmagie en deel te nemen aan een dag vol opwinding, prestaties en onvergetelijke momenten!

Natuurlijk vinden wij de vliegveiligheid op onze club belangrijk. Wil jij iets melden, of heb je een vraag over het evenement, stuur dan een e-mail naar wedstrijdleiding@illustrious.nl.

De inschrijving sluit op 10 april 2024. De maximale deelnemers zijn 30 kisten.

Schrijf je hier in.
Bekijk hier de ingeschreven piloten.

Kosten voor deelname per kist*:
€35 voor niet GLC Illustrious leden
€15 voor GLC Illustrious leden

Kosten voor deelname per persoon:
€20 voor de BBQ

* = Let op, de kosten moet je overmaken naar het onderstaande bankrekening nummer na inschrijving. Je inschrijving is pas definitief als je betaling is ontvangen. Je ontvangt na betaling binnen een week een e-mail bericht met alle informatie.

Bankrekening nummer:
NL81 ABNA 047 190 6042 ter name van Gilzer Luchtvaartclub Illustrious onder vermelding van Gilzer Eendaagse.

De ingeschreven piloten:

Verder Bericht

Sitemap

© 2024 GLC Illustrious