Skip to content
Increase font size Decrease font size Default font size

Zweefvliegvereniging GLC Illustrious

Het Brabants Dagblad: Benefietdag GLC Illustrious E-mailadres

5 september 2010 – Het Brabants Dagblad plaatst maandag een artikel over de benefietdag in hun krant. Tijdens de benefietdag was journalist Stephan Jongerius aanwezig en heeft ook een vlucht gemaakt. Op hun website is hierover al te lezen: Kinderboerderij kan vooruit met opbrengst zweefvliegdag.

Lees hier het verslag van Stephan Jongerius van zijn vlucht met de Grob Twin van de Zweefvliegclub Eindhovense Studenten

Lees hier: De eerste berichten op ons gastenboek.

Klik op lees meer voor foto's.

Lees meer... [Het Brabants Dagblad: Benefietdag GLC Illustrious]
 
Benefietdag: het is bijna zover! E-mailadres

30 augustus 2010 – Het is bijna zover! Op zaterdag 4 september organiseert Illustrious een benefietdag voor Stichting de Schans in Chaam. Inmiddels is de inschrijving voor het maken van een zweefvlucht gesloten. De weersverwachting voor zaterdag is goed en alle voorbereidingen zijn in volle gang. Neem alvast een kijkje bij de benefietdag voor Kika van drie jaar geleden voor wat voorpret.

Wij hebben er zin in!
Tot aanstaande zaterdag!

 
Illustrious bestaat 65 jaar! E-mailadres

logo-65jaar_2.gif5pixelsbreed.jpg8 juli 2010 - Vandaag is het 65 jaar geleden dat de Gilzer Luchtvaartclub Illustrious opgericht werd in de tuin van de familie Van den Hout in Gilze. Het is vlak na de Tweede Wereldoorlog en een groepje jongemannen uit Gilze wil gaan zweefvliegen. Eén van de mannen komt met de naam Illustrious, naar een bekend vliegdekschip uit die tijd.

 

Lees meer... [Illustrious bestaat 65 jaar!]
 
Het einde van een tijdperk E-mailadres

ph-411klein.png5pixelsbreed.jpg11 april 2010 - Zaterdag 10 april is onze laatste ASK-13 verkocht. Hiermee is een einde gekomen aan het 'houten' tijdperk. De clubvloot bestaat nu geheel uit 'plastic' kisten. De ASK-13 PH-411 (gemaakt van staalbuis, hout en linnen) is in 1980 aangekocht van Terlet en heeft 30 jaar dienst gedaan als opleidingstweezitter. Inmiddels we beschikken over twee ASK-21's die nu ingezet worden voor de zweefvliegopleiding. 

Lees meer... [Het einde van een tijdperk]
 
<< Start < 1 2 3 4 5 7 > >>

Pagina 7 van 8

Aantal starts

Zaterdag 21 Juli
Lieren: 33
Slepen: 1

Vrijdag 20 Juli
Lieren: 31

Zaterdag 14 Juli
Lieren: 34
Slepen: 1


TOTAAL 2018

Inloggen alleen voor clubleden