Skip to content
Increase font size Decrease font size Default font size

Zweefvliegvereniging GLC Illustrious

Bomruiming vlakbij clubhuis E-mailadres

Bom12 april 2012 - (Ingezonden door Erwin de Wit) -  De vier vliegtuigbommen uit de Tweede Wereldoorlog die in een weiland in Hulten liggen, worden op maandag 14 en dinsdag 15 mei ontmanteld.

 

Lees meer... [Bomruiming vlakbij clubhuis]
 
Het Brabants Dagblad: Benefietdag GLC Illustrious E-mailadres

5 september 2010 – Het Brabants Dagblad plaatst maandag een artikel over de benefietdag in hun krant. Tijdens de benefietdag was journalist Stephan Jongerius aanwezig en heeft ook een vlucht gemaakt. Op hun website is hierover al te lezen: Kinderboerderij kan vooruit met opbrengst zweefvliegdag.

Lees hier het verslag van Stephan Jongerius van zijn vlucht met de Grob Twin van de Zweefvliegclub Eindhovense Studenten

Lees hier: De eerste berichten op ons gastenboek.

Klik op lees meer voor foto's.

Lees meer... [Het Brabants Dagblad: Benefietdag GLC Illustrious]
 
Benefietdag: het is bijna zover! E-mailadres

30 augustus 2010 – Het is bijna zover! Op zaterdag 4 september organiseert Illustrious een benefietdag voor Stichting de Schans in Chaam. Inmiddels is de inschrijving voor het maken van een zweefvlucht gesloten. De weersverwachting voor zaterdag is goed en alle voorbereidingen zijn in volle gang. Neem alvast een kijkje bij de benefietdag voor Kika van drie jaar geleden voor wat voorpret.

Wij hebben er zin in!
Tot aanstaande zaterdag!

 
Illustrious bestaat 65 jaar! E-mailadres

logo-65jaar_2.gif5pixelsbreed.jpg8 juli 2010 - Vandaag is het 65 jaar geleden dat de Gilzer Luchtvaartclub Illustrious opgericht werd in de tuin van de familie Van den Hout in Gilze. Het is vlak na de Tweede Wereldoorlog en een groepje jongemannen uit Gilze wil gaan zweefvliegen. Eén van de mannen komt met de naam Illustrious, naar een bekend vliegdekschip uit die tijd.

 

Lees meer... [Illustrious bestaat 65 jaar!]
 
<< Start < 1 2 3 4 5 7 > >>

Pagina 7 van 8

Aantal starts

Zondag 17 Feb
Lieren: 56
Slepen: 11
Motorzweven: 2

Zaterdag 16 Feb
Lieren: 55
Slepen: 13
Motorzweven: 2

Zondag 03 Feb
Lieren: 38
Slepen: 5
Motorzweven: 1


TOTAAL 2019

Inloggen alleen voor clubleden