Skip to content
Increase font size Decrease font size Default font size

Zweefvliegvereniging GLC Illustrious

Robin Smit wint de Zomerwedstrijden in clubklasse! E-mailadres

2013 zomerwedstrijden24 juli - UPDATE - Na zeven dagen, waarvan 5 wedstrijddagen heeft Robin Smit de concurrentie met een straatlengte verslagen. De laatste dag was een 500 puntendag, maar met meer dan 500 punten voorsprong op de nummer 2 in het klassement was onze Borrie niet meer in te halen. "Ik had dus eigenlijk niet meer hoeven vliegen, maar vond het wel zo mooi om de opdracht gewoon rond te vliegen, maar ik deed het wel rustig aan" aldus Robin, die zich stevig in de kijker vloog van wedstrijdvliegend Nederland.

"De eerste AAT (Assigned Area Task) vond ik de mooiste vlucht" vertelt Borrie trots "Als enige koos ik een andere route en dat bracht mij een dagoverwinning"

Klik op "Lees meer" voor foto's

 

Lees meer... [Robin Smit wint de Zomerwedstrijden in clubklasse!]
 
Benefietdag voor Villa Joep E-mailadres

logo villa joepAltijd al eens willen zweefvliegen? Dat kan nu! En u steunt er meteen een goed doel mee! Op zaterdag 24 augustus 2013 van 09:00 tot 19:00 kunt u voor een minimumdonatie van € 27,50 een vluchtje meemaken met een ervaren zweefvlieger. U start door middel van een lierstart en zult, afhankelijk van de omstandigheden tussen de 6 en de 10 minuten vliegen.

Klik hier voor meer informatie

 
Robin Smit 3e in de Kempen-Cup E-mailadres

Borrie 3e12 mei 2013 - Hoewel de wedstrijd maar uit één wedstrijddag bestond, wist Robin "Borrie" Smit een knappe derde plaats te bemachtigen met de G5 (LS-4 - PH-740). Met deze vlucht vloog Borrie zich regelrecht naar het podium.  Zie hier de uitslag in Robin's klasse.... Niet verkeerd met zo'n LS-4 tussen de Arcussen, Ventussen en Nimbussen!

  

Lees meer... [Robin Smit 3e in de Kempen-Cup]
 
Nieuwe TMA Eindhoven per 2 mei 2013 E-mailadres

TMA EHEH8 mei 2013 - Sinds een kleine week is rond Eindhoven een nieuwe luchtruimsituatie van kracht. Het is voor elke vlieger van groot belang hier goed nota van te nemen!!

Klik hier voor de uitleg van de KNVvL

Klik hier voor de presentatie die tijdens de briefing op de vliegbasis Eindhoven op 2 mei 2013

 
<< Start < 1 2 3 5 7 8 > Einde >>

Pagina 5 van 8

Aantal starts

Zaterdag 21 Juli
Lieren: 33
Slepen: 1

Vrijdag 20 Juli
Lieren: 31

Zaterdag 14 Juli
Lieren: 34
Slepen: 1


TOTAAL 2018

Inloggen alleen voor clubleden