Skip to content
Increase font size Decrease font size Default font size

Zweefvliegvereniging GLC Illustrious

Robin Smit vierde bij de Kempencup 2012 E-mailadres

Borrie_overland_220 mei 2012 - Een heel aansprekend resultaat van Robin Smit bij de Kempencup 2012 vanaf Weelde. Na 3 vliegdagen en twee officiele wedstrijddagen kon Robin "Borrie" Smit een mooie vierde plaats noteren in een veld van 37 deelnemers. Zie hier de OLC files van de eerste, tweede (niet officiele) en derde dag. Gefeliciteerd Robin!!

 
Eerste vlucht met de Tost-sleeplier E-mailadres

sleephaak_1 13 april 2012 - (Ingezonden door Gerard Boersen) - Op donderdagavond 12 april om 19.00 uur is het zover, de Scout en de ASK21 PH-1462 worden door Wim, Wout, Rob , Jan, Elly, Wilfried en ondergetekende naar buiten gerold om de ingebouwde Tostlier te testen.

Na de dagelijkse inspectie van de kisten gaan we naar baan 02/20 en nemen Rob en ik de eerste start voor ons rekening....

Lees meer... [Eerste vlucht met de Tost-sleeplier]
 
Bomruiming vlakbij clubhuis E-mailadres

Bom12 april 2012 - (Ingezonden door Erwin de Wit) -  De vier vliegtuigbommen uit de Tweede Wereldoorlog die in een weiland in Hulten liggen, worden op maandag 14 en dinsdag 15 mei ontmanteld.

 

Lees meer... [Bomruiming vlakbij clubhuis]
 
Het Brabants Dagblad: Benefietdag GLC Illustrious E-mailadres

5 september 2010 – Het Brabants Dagblad plaatst maandag een artikel over de benefietdag in hun krant. Tijdens de benefietdag was journalist Stephan Jongerius aanwezig en heeft ook een vlucht gemaakt. Op hun website is hierover al te lezen: Kinderboerderij kan vooruit met opbrengst zweefvliegdag.

Lees hier het verslag van Stephan Jongerius van zijn vlucht met de Grob Twin van de Zweefvliegclub Eindhovense Studenten

Lees hier: De eerste berichten op ons gastenboek.

Klik op lees meer voor foto's.

Lees meer... [Het Brabants Dagblad: Benefietdag GLC Illustrious]
 
<< Start < 1 2 3 5 7 > Einde >>

Pagina 5 van 7

Aantal starts

Zaterdag 22 April
Lieren: 55
Slepen: 1

Vrijdag 21 April
Slepen: 17

Maandag 17 April
Lieren: 42
Slepen: 1


TOTAAL 2017

Inloggen alleen voor clubleden