Skip to content
Increase font size Decrease font size Default font size

Zweefvliegvereniging GLC Illustrious

Classificatiewijziging militaire CTR’s E-mailadres

Luchtvaartkaart11 oktober 2013 - Per 17 oktober a.s. zal een classificatiewijziging van veel militaire CTR’s plaatsvinden, van klasse C naar D. Deze wijziging is tot stand gekomen na een verzoek en actieve overleggen van de KNVvL met het Ministerie..

Lees hier de details op de website van de KNVvL.

 
Robin Smit wint de Zomerwedstrijden in clubklasse! E-mailadres

2013 zomerwedstrijden24 juli - UPDATE - Na zeven dagen, waarvan 5 wedstrijddagen heeft Robin Smit de concurrentie met een straatlengte verslagen. De laatste dag was een 500 puntendag, maar met meer dan 500 punten voorsprong op de nummer 2 in het klassement was onze Borrie niet meer in te halen. "Ik had dus eigenlijk niet meer hoeven vliegen, maar vond het wel zo mooi om de opdracht gewoon rond te vliegen, maar ik deed het wel rustig aan" aldus Robin, die zich stevig in de kijker vloog van wedstrijdvliegend Nederland.

"De eerste AAT (Assigned Area Task) vond ik de mooiste vlucht" vertelt Borrie trots "Als enige koos ik een andere route en dat bracht mij een dagoverwinning"

Klik op "Lees meer" voor foto's

 

Lees meer... [Robin Smit wint de Zomerwedstrijden in clubklasse!]
 
Benefietdag voor Villa Joep E-mailadres

logo villa joepAltijd al eens willen zweefvliegen? Dat kan nu! En u steunt er meteen een goed doel mee! Op zaterdag 24 augustus 2013 van 09:00 tot 19:00 kunt u voor een minimumdonatie van € 27,50 een vluchtje meemaken met een ervaren zweefvlieger. U start door middel van een lierstart en zult, afhankelijk van de omstandigheden tussen de 6 en de 10 minuten vliegen.

Klik hier voor meer informatie

 
Robin Smit 3e in de Kempen-Cup E-mailadres

Borrie 3e12 mei 2013 - Hoewel de wedstrijd maar uit één wedstrijddag bestond, wist Robin "Borrie" Smit een knappe derde plaats te bemachtigen met de G5 (LS-4 - PH-740). Met deze vlucht vloog Borrie zich regelrecht naar het podium.  Zie hier de uitslag in Robin's klasse.... Niet verkeerd met zo'n LS-4 tussen de Arcussen, Ventussen en Nimbussen!

  

Lees meer... [Robin Smit 3e in de Kempen-Cup]
 
<< Start < 1 2 3 5 7 8 > Einde >>

Pagina 5 van 8

Aantal starts

Zondag 17 Feb
Lieren: 56
Slepen: 11
Motorzweven: 2

Zaterdag 16 Feb
Lieren: 55
Slepen: 13
Motorzweven: 2

Zondag 03 Feb
Lieren: 38
Slepen: 5
Motorzweven: 1


TOTAAL 2019

Inloggen alleen voor clubleden