Skip to content
Increase font size Decrease font size Default font size

Zweefvliegvereniging GLC Illustrious

Twee wedstrijden, drie Gilzer successen! E-mailadres

Borrie NK9 juni 2014 - In de afgelopen weken waren er twee grote successen te melden. Robin Smit debuteerde op het Nederlands Kampioenschap en liet daar zien dat zijn overwinningen op de Zomerwedstrijden en de Gilzer Eendaagse geen toevalstreffers waren of gebrek aan concurrentie. Na 4 geldige wedstrijddagen waaronder een wedstrijddag met de zwaarste opdrachten ooit op een NK moest Borrie alleen Frank Hiemstra voor zich dulden. De tweede plaats op het NK in de clubklasse is een prestatie van groot formaat. Ook op de Open Militaire Kampioenschappen op Malden blies de GLC een aardig deuntje mee. Erik Wijers mag zich Militair Kampioen noemen met twee dagoverwinningen. Niels van Dijk legde beslag op de tweede plaats.

 
Gilzer Eendaagse Wedstrijd doorslaand succes! E-mailadres

G1D - Frank20 mei 2014 - Afgelopen zaterdag was het na 10 jaar weer eens zover. Een heuse wedstrijd op Gilze-Rijen. In de najaars-ALV van 2013 stemde de leden in met het organiseren van deze wedstrijd. Frank Schellenberg tekende voor de organisatie. Het resultaat: Twee klassen waarin een aantal vliegers de opdracht rondvloog, Twee GLC-vliegers op het erepodium, een weergaloos gezellige dag en iedereen veilig aan de grond. Klik "lees meer" voor een verslag en links.

Lees meer... [Gilzer Eendaagse Wedstrijd doorslaand succes!]
 
Inschrijving Gilzer Eendaagse Wedstrijd geopend!! E-mailadres

finish5 februari 2014Het wordt weer tijd voor een echte wedstrijd op Gilze! In overleg met de KNVvL is beslag gelegd op een plekje op de Nationale wedstrijdkalender.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Houd zaterdag 17 (uitwijk zondag 18) mei vrij in je agenda en kom kijken naar waterlozende speedfinishende prestatiekisten!

Meer info op de speciale website: g1d.illustrious.nl

Een oproep aan alle wedstrijd (en overland) vliegers om zich snel in te schrijven! Dan verzeker je jezelf van een plekje in de laatste wedstrijd voor de start van het Nederlands Kampioenschap Zweefvliegen.

 
Nieuwe solist en "Trip Down Memory Lane"..... E-mailadres

PH314-221 oktober 2013 - Zaterdag was een bijzondere dag voor een oud-Illustriaan en een jonge Illustriaan. Voor Laurens Verhagen was het de dag waarop hij zijn eerste solostarts op de ASK-21 mocht maken en voor Paul van der Wegen was het bijzonder omdat hij -60 jaar nadat hij begon met zweefvliegen- een jubileum / afscheidsvlucht mocht maken in een heel bijzonder vliegtuig.

Lees meer... [Nieuwe solist en "Trip Down Memory Lane".....]
 
<< Start < 1 2 4 6 7 8 > Einde >>

Pagina 4 van 8

Aantal starts

Zondag 17 Feb
Lieren: 56
Slepen: 11
Motorzweven: 2

Zaterdag 16 Feb
Lieren: 55
Slepen: 13
Motorzweven: 2

Zondag 03 Feb
Lieren: 38
Slepen: 5
Motorzweven: 1


TOTAAL 2019

Inloggen alleen voor clubleden