Skip to content
Increase font size Decrease font size Default font size

Zweefvliegvereniging GLC Illustrious

Nationale ICT Zweefvliegdag op Gilze groot succes E-mailadres

Frank ICT26 januari 2015 - Afgelopen zaterdag vond -op initiatief van Frank Schellenberg- een meeting plaats over zweefvliegen en ICT. Hieronder zijn eigen verslag: 

Zaterdag 24 januari was het "nerd-gehalte" in ons clubhuis rond een uur of 12 naar historische hoogte gestegen. Ondanks code oranje op de wegen had vrijwel iedereen die zich had ingeschreven tegen die tijd gemeld in ons clubhuis.

Lees meer... [Nationale ICT Zweefvliegdag op Gilze groot succes]
 
Illustrious droomt weg bij de Arcus.... E-mailadres

Arcus1 december 2014 - Een aantal jaren geleden kwam Schempp-Hirth vertegenwoordiger (en wedstrijdvlieger) Francois Jeremiasse als eens met de Duo Discus XL naar Gilze. Na contact met Frank Schellenberg was hij bereid ook de Arcus-T een te laten proberen door de Gilzer zweefvliegers. Op 22 en 23 november werden de eerste vluchten gemaakt en afgelopen zaterdag nog een aantal. Het was smullen geblazen! Hieronder een verslag:

Lees meer... [Illustrious droomt weg bij de Arcus....]
 
Hellingvliegen bij Porta Westfalica! E-mailadres
helling

13 november 2014 - Op 2 november ondernamen drie van onze leden, Frank Schellenberg, Robin Smit en David Hofstee  -alle drie fanatieke overlandvliegers- een expeditie naar Porta Westfalica, waar onder goede omstandigheden prachtige hellingvluchten mogelijk zijn. Uiteraard vroegen we hen een verslag hiervan te doen. Frank Schellenberg pakte deze handschoen op....

Lees meer... [Hellingvliegen bij Porta Westfalica!]
 
Twee wedstrijden, drie Gilzer successen! E-mailadres

Borrie NK9 juni 2014 - In de afgelopen weken waren er twee grote successen te melden. Robin Smit debuteerde op het Nederlands Kampioenschap en liet daar zien dat zijn overwinningen op de Zomerwedstrijden en de Gilzer Eendaagse geen toevalstreffers waren of gebrek aan concurrentie. Na 4 geldige wedstrijddagen waaronder een wedstrijddag met de zwaarste opdrachten ooit op een NK moest Borrie alleen Frank Hiemstra voor zich dulden. De tweede plaats op het NK in de clubklasse is een prestatie van groot formaat. Ook op de Open Militaire Kampioenschappen op Malden blies de GLC een aardig deuntje mee. Erik Wijers mag zich Militair Kampioen noemen met twee dagoverwinningen. Niels van Dijk legde beslag op de tweede plaats.

 
<< Start < 1 3 5 6 7 8 > Einde >>

Pagina 3 van 8

Aantal starts

Zaterdag 21 Juli
Lieren: 33
Slepen: 1

Vrijdag 20 Juli
Lieren: 31

Zaterdag 14 Juli
Lieren: 34
Slepen: 1


TOTAAL 2018

Inloggen alleen voor clubleden