Skip to content
Increase font size Decrease font size Default font size

Zweefvliegvereniging GLC Illustrious

Inschrijving Gilzer Eendaagse Wedstrijd geopend!! E-mailadres

finish5 februari 2014Het wordt weer tijd voor een echte wedstrijd op Gilze! In overleg met de KNVvL is beslag gelegd op een plekje op de Nationale wedstrijdkalender.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Houd zaterdag 17 (uitwijk zondag 18) mei vrij in je agenda en kom kijken naar waterlozende speedfinishende prestatiekisten!

Meer info op de speciale website: g1d.illustrious.nl

Een oproep aan alle wedstrijd (en overland) vliegers om zich snel in te schrijven! Dan verzeker je jezelf van een plekje in de laatste wedstrijd voor de start van het Nederlands Kampioenschap Zweefvliegen.

 
Nieuwe solist en "Trip Down Memory Lane"..... E-mailadres

PH314-221 oktober 2013 - Zaterdag was een bijzondere dag voor een oud-Illustriaan en een jonge Illustriaan. Voor Laurens Verhagen was het de dag waarop hij zijn eerste solostarts op de ASK-21 mocht maken en voor Paul van der Wegen was het bijzonder omdat hij -60 jaar nadat hij begon met zweefvliegen- een jubileum / afscheidsvlucht mocht maken in een heel bijzonder vliegtuig.

Lees meer... [Nieuwe solist en "Trip Down Memory Lane".....]
 
Classificatiewijziging militaire CTR’s E-mailadres

Luchtvaartkaart11 oktober 2013 - Per 17 oktober a.s. zal een classificatiewijziging van veel militaire CTR’s plaatsvinden, van klasse C naar D. Deze wijziging is tot stand gekomen na een verzoek en actieve overleggen van de KNVvL met het Ministerie..

Lees hier de details op de website van de KNVvL.

 
Robin Smit wint de Zomerwedstrijden in clubklasse! E-mailadres

2013 zomerwedstrijden24 juli - UPDATE - Na zeven dagen, waarvan 5 wedstrijddagen heeft Robin Smit de concurrentie met een straatlengte verslagen. De laatste dag was een 500 puntendag, maar met meer dan 500 punten voorsprong op de nummer 2 in het klassement was onze Borrie niet meer in te halen. "Ik had dus eigenlijk niet meer hoeven vliegen, maar vond het wel zo mooi om de opdracht gewoon rond te vliegen, maar ik deed het wel rustig aan" aldus Robin, die zich stevig in de kijker vloog van wedstrijdvliegend Nederland.

"De eerste AAT (Assigned Area Task) vond ik de mooiste vlucht" vertelt Borrie trots "Als enige koos ik een andere route en dat bracht mij een dagoverwinning"

Klik op "Lees meer" voor foto's

 

Lees meer... [Robin Smit wint de Zomerwedstrijden in clubklasse!]
 
<< Start < 1 3 5 6 7 > Einde >>

Pagina 3 van 7

Aantal starts

Zaterdag 22 April
Lieren: 55
Slepen: 1

Vrijdag 21 April
Slepen: 17

Maandag 17 April
Lieren: 42
Slepen: 1


TOTAAL 2017

Inloggen alleen voor clubleden