Skip to content
Increase font size Decrease font size Default font size

Zweefvliegvereniging GLC Illustrious

Illustrious droomt weg bij de Arcus.... E-mailadres

Arcus1 december 2014 - Een aantal jaren geleden kwam Schempp-Hirth vertegenwoordiger (en wedstrijdvlieger) Francois Jeremiasse als eens met de Duo Discus XL naar Gilze. Na contact met Frank Schellenberg was hij bereid ook de Arcus-T een te laten proberen door de Gilzer zweefvliegers. Op 22 en 23 november werden de eerste vluchten gemaakt en afgelopen zaterdag nog een aantal. Het was smullen geblazen! Hieronder een verslag:

Lees meer... [Illustrious droomt weg bij de Arcus....]
 
Hellingvliegen bij Porta Westfalica! E-mailadres
helling

13 november 2014 - Op 2 november ondernamen drie van onze leden, Frank Schellenberg, Robin Smit en David Hofstee  -alle drie fanatieke overlandvliegers- een expeditie naar Porta Westfalica, waar onder goede omstandigheden prachtige hellingvluchten mogelijk zijn. Uiteraard vroegen we hen een verslag hiervan te doen. Frank Schellenberg pakte deze handschoen op....

Lees meer... [Hellingvliegen bij Porta Westfalica!]
 
Twee wedstrijden, drie Gilzer successen! E-mailadres

Borrie NK9 juni 2014 - In de afgelopen weken waren er twee grote successen te melden. Robin Smit debuteerde op het Nederlands Kampioenschap en liet daar zien dat zijn overwinningen op de Zomerwedstrijden en de Gilzer Eendaagse geen toevalstreffers waren of gebrek aan concurrentie. Na 4 geldige wedstrijddagen waaronder een wedstrijddag met de zwaarste opdrachten ooit op een NK moest Borrie alleen Frank Hiemstra voor zich dulden. De tweede plaats op het NK in de clubklasse is een prestatie van groot formaat. Ook op de Open Militaire Kampioenschappen op Malden blies de GLC een aardig deuntje mee. Erik Wijers mag zich Militair Kampioen noemen met twee dagoverwinningen. Niels van Dijk legde beslag op de tweede plaats.

 
Gilzer Eendaagse Wedstrijd doorslaand succes! E-mailadres

G1D - Frank20 mei 2014 - Afgelopen zaterdag was het na 10 jaar weer eens zover. Een heuse wedstrijd op Gilze-Rijen. In de najaars-ALV van 2013 stemde de leden in met het organiseren van deze wedstrijd. Frank Schellenberg tekende voor de organisatie. Het resultaat: Twee klassen waarin een aantal vliegers de opdracht rondvloog, Twee GLC-vliegers op het erepodium, een weergaloos gezellige dag en iedereen veilig aan de grond. Klik "lees meer" voor een verslag en links.

Lees meer... [Gilzer Eendaagse Wedstrijd doorslaand succes!]
 
<< < 2 4 5 6 7 > Einde >>

Pagina 2 van 7

Aantal starts

Zaterdag 22 April
Lieren: 55
Slepen: 1

Vrijdag 21 April
Slepen: 17

Maandag 17 April
Lieren: 42
Slepen: 1


TOTAAL 2017

Inloggen alleen voor clubleden